De fiecare dată când descriu brandul Adidas, îl definesc ca fiind acest Moschino al hainelor sport. E bold, original, colorat, ale cărui haine pot fi purtate și combinate în multe outfituri. Love it!

Deși povestea celor de la Nike va rămâne întotdeauna un reper de business pentru mine, care mă ajută să trec peste momentele mai puțin ușoare la Aceeași Mărie, Adidas este oaza mea de creativitate și curaj în materie de haine. Nu mai spun că acum au o nouă linie de adidași Stan Smith care face pași importanți către sustenabilitate. Același design confortabil, care poate fi adaptat mai multor ținute, de care să te bucuri aici și acum, dar care joacă un rol important în protejarea planetei. Este genul de pantof sport pe care-l consider parte esențială din garderoba de bază, care se potrivește oricărui stil și oricărei vârste. Asta e partea cea mai faină la brandul ăsta.

Compania continuă să folosească plastic reciclat în diferite produse, produce pantofi din piele pe bază de ciuperci (yaaap, ai citit corect), colaborează cu Parley for the Ocean și, acum, au aceste minunății inspirate din Star Wars:

Sursă foto: Oscar Olmos

Sursă foto: Oscar Olmos

May the force be with you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *