Oamenii au început să ne întrebe pe Aceeași Mărie dacă nu facem și haine pentru bărbați. Am luat în calcul varianta asta, așa că la colecția Brâncuși am făcut o serie de haine unisex. Am comunicat acest lucru, însă cele care au cumpărat produsele au fost în proporție de 95%, femei. Câteva luni mai târziu, ceva interesant s-a schimbat.

 

Același produs pus în contexte diferite

Am stabilit că vom face o ședință foto și cu un model băiat. Am discutat cine va fi modelul, i-am cerut mărimea hainelor și apoi creat un moodboard cu ținute pentru fiecare piesă vestimentară în parte.

După ce am share-uit pozele și în online, cererile din partea bărbaților au fost mai mari, spunându-mi chiar cât de faine sunt produsele. 😅 Funny fact: erau aceleași produse, doar că erau puse pe un tip.

Concluzie

Contează enorm cum punem produsul în evidență. Cu ce haine îl combinăm, cum îl accesorizăm, cum edităm poza înainte de a fi urcată pe site, ce lumini folosim  ș.a.m.d.

Alte tips & tricks
  • Nu te mulțumi cu o singură imagine a produsului. Fotografiază cel puțin 2-5 cadre cu același produs, din unghiuri diferite.
  • Shooting-ul trebuie să aibă o temă, în ton cu noua colecție, dar și cu valorile brandului.
  • Keep it simple. Prea multă recuzită fură din imaginea produsului tău, nu îl evidențiază.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *