S-a încheiat o altă ediție de Les Émotions Art Club. Și cât de minunat a fost! S-a creat o energie atât de frumoasă, care m-a încărcat pentru multă vreme.

foto: Andrada Pavel

În prezentare am făcut o trecere de la prima mea experiență cu Artemisia, apoi când am făcut cunoștință cu unul dintre tablourile ei expuse în Uffizi, cât și o analiză pe câteva dintre cele mai importante operele ale sale. Dar nu a fost numai despre asta. A fost și despre feminitate, despre puterea ei, a noastră, care ne ghidează în orice pasiune, în orice lucru.
                                                                                      foto: Andrada Pavel

foto: Andrada Pavel

foto: Andrada Pavel

foto: Andrada Pavel

Artemisia și-a pus sufletul în fiecare tablou pe care l-a pictat, a fost o pictoriță de succes și prima femeie care a intrat la Academia de Arte din Florența, ceva ce chiar era o raritate la 1600. A fost independentă și a avut un element care a dus-o exact unde și-a dorit: disciplina.

                                                                                          foto: Andrada Pavel

După aceea am plecat către Teatrul Act, unde a urmat o altă poveste. În poză suntem noi toate. Noi, în luna dedicată femeii, celebrând-o pe Artemisia Gentileschi. A fost o energie fantastică! De fapt, când se unește energia feminină, multă emoție frumoasă poate apărea. Mihaela Teleoaca spunea că a simțit ca și cum Artemisia a fost printre noi. La fel am simțit și eu. Parcă s-a bucurat odată cu noi, parcă ne-a mulțumit fiecăreia în parte pentru că am descoperit-o, că i-am înțeles arta și, mai ales, pentru că am fost parte din povestea ei.


Mi-au zis fetele că le-a ajutat mult faptul că știau dinainte operele Artemisiei, cine a fost ea, viața ei, încât au privit spectacolul ca o continuare a primei experiențe. Așa mi-am și dorit. La final am stat de vorbă și cu actrițele din spectacol, s-au dat autografe, ne-am pozat ❤️ , iar feedbackul a fost: ”Antonia, lumea are nevoie de așa ceva. Te rugăm să mai faci astfel de experiențe”.

                                         În poză sunt actrițele Mihaela Teleoacă, Emilia Bebu, Florentina Țilea

Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, care îmi sprijină acest vis și care mă ajută să deschid larg ușile către artă! Arta, un subiect care pare atât de elitist, dar care e mai accesibil decât am crede. E nevoie doar de un strop de curiozitate și o inimă deschisă. Comunitatea care se creează în jurul unui subiect atât de frumos e priceless ❤️

                                                                                             foto: Andrada Pavel

Mulțumiri:
Însă ediția aceasta de Les Émotions Art Club nu se putea desfășura fără sprijinul unor oameni dragi, care cred în mine și în acest proiect. Le-am mulțumit și în privat, și față-n față, dar îmi doresc să fac asta și aici, public.
Oana, mulțumesc pentru deschidere, susținere, pentru ediția limitată de lumânări Cup&Candle by Oana Botezatu, dar și pentru că ești alături de mine încă de la începutul proiectului. Îmi dai aripi 🤍
                                                                                           foto: Andrada Pavel
                                                                    Lumânare în ediție limitate by Cup&Candle.ro
Mulțumesc, Tiana Alexe, pentru căldura cu care ai sprijinit această idee și pentru întreaga experiență de la Teatrul Act 
Andrada, mulțumesc pentru pozele minunate, pentru punctualitate și profesionalism. Ești minunată!
Crina, de la Complete Beauty, care a crezut în mine de când i-am scris prima dată. Mulțumesc, mulțumesc! E o minune de om și a aranjat foarte drăguț, în săculeți, o serie de rujuri hidratante și de lungă durată, pe care le-am dăruit participantelor în goodie bag. 🥰
                                                                                       foto: Andrada Pavel
Alina Chiticaru aka #fatacuprosecco, mulțumesc că ne-ai hidratat. 😊
Lumânări din noua colecție Cup&Candle
Prosecco de la #fatacuprosecco
Foto by Andrada Pavel
Alex, mulțumesc că ești jumătatea mea. You’re my rock!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *