Feminitate definește Art Clubul de pe 15 martie. Următoarea întâlnire Les Émotions Art Club o are în prim plan pe pictoriţa din perioada barocă Artemisia Gentileschi. Tablourile sale înfățișează personaje feminine în rol principal, cu personalități curajoase, puternice și rebele, lipsite intenționat de trăsăturile stereotipice feminine.

După Art Club vom merge la spectacolul ”E adevărat, e adevărat, e adevărat!”, la Teatrul ACT, care urmărește un moment important din viața pictoriței. Acel moment îi influențează întreaga cariera. La final, vom putea sta de vorbă cu actrițele acestui spectacol de teatru.

…………………………………………………………………………………………………………

Les Émotions Art Club este o serie de evenimente dedicate pasionaților de artă. Evenimentele Les Émotions Art Club au loc lunar și urmăresc diferite curente sau artiști celebri.

Art Clubul Les Émotions este dedicat tuturor celor care iubesc arta, fie că au o pregătire în domeniu sau nu. Este bazat pe discuții libere, legate de artă și emoțiile pe care le simțim.

Art Club – Artemisia Gentileschi – 15 martie 2024

350,00 lei

Artist: Artemisia Gentileschi
Când:
 Pe 15 martie 2024, ora 18:00, la Contemporan (Strada Biserica Amzei 22); ulterior vom merge la teatrul Act.
Cost: 350 de lei (include: bilet spectacol, acces Art Club, gustare, prosecco, goodie bag)

În stoc

SKU: ACB-03-2024 Categorie:

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

Comanda ta

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0,00 lei
Order Total 0,00 lei

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.